Tens alguna pregunta sobre TEDxReus?

A continuació hem respost a algunes de les preguntes més comuns. Si us plau, fes un cop d’ull a aquestes respostes per veure si el teu dubte ja ha estat contestat i, si no és així, utilitza el formulari de contacte web de més avall per enviar-nos les teves preguntes.

Com puc assistir a TEDxReus?

L’assistència a TEDxReus està oberta a tothom qui vulgui. Per poder assistir als esdeveniments visita la nostra web, aquí sempre trobaràs un accés directe des de la pàgina d’inici.

Quant costa TEDxReus?

Cada esdeveniment té un preu diferent. Consulta la pàgina web per més detalls, però és important que coneguis que tots els diners que recollim amb la venda d’entrades es destinen a la producció de l’esdeveniment i cap membre de l’organització, oradors, o artistes cobren per participar al TEDxReus.

I de fet necessitem del vostre ajut, d’empreses i organitzacions col·laboradores per finançar totes les despeses.

Aquesta edició farà canviar res de TEDxReus?

Tot el que t’agrada del TEDxReus seguirà estant present: xerrades originals a més de gaudir d’una experiència molt especial que només fem una vegada a l’any. 

Qui parlarà a TEDxReus?

Bona part del nostre esforç continu està destinat a preparar amb molta cura el contingut de les xerrades a través de persones que tenen idees que val la pena difondre. Oradors, artistes i xerrades TED formen part del programa habitual com no pot ser d’una altra manera. Bona part del contingut es publica prèviament però la sorpresa forma part de qualsevol TEDx.

Puc transferir el meu inscripció a una altra persona?

Si necessites transferir el teu enllaç d’inscripció a algú altre no hi ha cap problema. Ho pots fer a través del teu correu electrònic.

Si tens tens alguna proposta:

Si tens una idea per difondre al TEDxReus pots contactar amb nosaltres a través el formulari que hi ha al web: Tens alguna idea per compartir?