Què és TEDxReus?

TEDxReus és la llicència TEDx per organitzar esdeveniments TED (Tecnologia, Entreteniment i Disseny) a la ciutat de Reus. L’acte més important és l’esdeveniment TEDxReus en el que les intervencions en viu es combinen amb vídeos de TED Talks gravats.

L’objectiu dels esdeveniments TEDxReus és promoure la connexió, la reflexió i el debat entre els ponents i el públic, fomentant el canvi i la innovació a la ciutat.

L’organització TEDxReus es va posar en marxa l’any 2012, sent la primera llicència que TED va concedir al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, ha creat una comunitat local de seguidors que ha fet possible any rere any, l’edició de diferents actes amb gran èxit. Els escenaris han anat canviant des del pavelló modernista de l’Institut Pere Mata fins a la sala d’actes del nou hospital, passant pel fabulós Teatre Bartrina. Personatges del món de la cultura, les arts, la ciència, la medicina, el periodisme entre altres ens han il·lustrat i ens han fet pensar.

L’equip organitzador treballa durant l’any de manera totalment voluntària per a fer possible l’esdeveniment amb la màxima qualitat de les ponències i el confort per als assistents.