Tag

TEDxReusSalon

TEDxReusSalon – Blockchain, el control en mà dels usuaris amb Jordi Camós

Per | TEDxReus2016, TEDxReus2017, TEDxReusSalon | 2 comentaris

Com a part de la nostra sèrie de debats al llarg de l’any, en aquesta ocasió debatrem amb Jordi Camós, professor d’ESIC i consultor digital, sota el títol “Blockchain, el control en mà dels usuaris” el proper 7 de febrer a les 19:00 al Museu Salvador Vilaseca al Raval de Santa Anna 59 de Reus.

Sense dubte la tecnologia blockchain i les seves aplicacions és un dels desenvolupaments tecnològics que transformarà internet i la societat en els propers anys.

Fins al moment, ens hem acostumat a emmagatzemar i transferir informació (pagaments, transferències bancàries, missatges privats, etc.) entre bases de dades de diferents empreses que escapen al nostre control i que són utilitzats per prendre decisions que afavoreixen a les pròpies companyies.

Gràcies a la tecnologia blockchain, els usuaris poden emmagatzemar i transferir informació a través d’una base de dades compartida que funciona com un llibre comptable en el qual es registren totes les operacions de manera segura, anònima i totalment descentralitzada. D’aquesta manera, s’elimina als intermediaris i es posa el control de la informació en mans dels propis usuaris.

Per parlar-ne projectarem la xerrada Com el blockchain està canviant els negocis de Don Tapscott per tot seguit, juntament amb el públic, obrir un debat moderat per jordi Camós, professor d’ESIC i consultor digital, amb el títol:

Blockchain, el control en mà dels usuaris

Per parlar-ne ens acompanyarà Jordi Camós, professor d’ESIC Barcelona. Actualment és consultor en estratègia digital i formació per a empreses i anteriorment ha treballat com a consultor de RocaSalvatella i creatiu en McCann Erikson, per a empreses com Ricoh, Black & Decker, Abertis, F.C Barcelona, Alfil Logistics, Fundació Èxit o Pizza d’Oro.

Explorador dels entorns socials i col·laboratius de la xarxa i de les tendències al voltant dels nous models de negoci, ajuda a les empreses a entendre les possibilitats del digital en la generació de negoci i en la seva relació amb els clients.

 

Ja pots reservar la teva entrada.