Sala de bótes vermut Rofes

TEDxReus s’impregna de les aromes del vermut.

Durant el segle XIX i bona part del segle XX Reus va ser un dels centres més importants en la fabricació i comercialització de vins, destil·lats i licors. Entre aquests, Reus excel·lia en l’elaboració del vemut. Aquest és un licor aromatitzat que s’elabora amb vi, herbes, flors o fruites aromàtiques. Es prepara per maceració i es deixa reposar per tal que es clarifiqui i adquireixi l’aroma característic.

El fet que els exportadors i comerciants reusencs s’haguessin inclinat més cap a la producció del vermut que a d’altres begudes espirituoses, era degut, en part, a la possibilitat de tenir una bona base per a la seva elaboració. Aquesta no era altra que la qualitat dels vins blancs que es produïen al Camp amb les varietats de macabeu, parellada i xarel·lo. (Text de Marc Ferran)

El vermut és una beguda de calma i de conversa, de crear i pensar en companyia, de construir bons plans. Aquest any TEDxReus s’embolcalla de les aromes del vermut, de la bona maceració d’herbes i vi per trobar el fons en el procés creatiu.

 • Lloc:

  Sala de bótes Vermut Rofes
  C. Sant Vicenç, 21-23
  Reus

 • Data i hora:

  15 de novembre de 2013
  De 16.00h a 20.00h

 • Preu:

  Aquest any cal la teva col·laboració per a poder dur a terme el TEDxReus, per això en cada entrada s’inclou una samarreta del TEDxReus 2013. Al fer la inscripció podràs triar-ne la talla i comprar-la per 10 €. Les places són limitades i és necessari inscriure’s-hi.  Pots fer la inscripció aquí.