TEDxReusSalon – El NO RES va menjar-se FANTASIA i els seus habitants amb Jordi Folck

Per 22/01/2018
04/05/2018 19:30 - 21:00 Biblioteca Central Xavier Amorós

Com a part de la nostra sèrie de debats al llarg de l’any, en aquesta ocasió debatrem amb jordi Folck, escriptor, creatiu i professor universitari, sota el títol “El NO RES va menjar-se FANTASIA i els seus habitants” el proper 4 de maig a les 19:30 a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus..

La literatura infantil i juvenil, la ventafocs de la literatura interessa a ben poca gent; de no ser per les lectures obligatòries els infants preferirien dedicar el seu temps a les pantalles.

Dels pros i els contres, dels riures i les llàgrimes, des de la seva experiència en haver escrit 30 novel·les en 25 anys de trajectòria, el reusenc Jordi Folck, recent premi Amenòs als que més enganxen desvela què s’amaga rere el mirall d’Alicia en un país que ha deixat de ser de meravelles i quan el NO RES, com va escriure Ende, avança per devorar les darreres engrunes d’imaginació entre les restes de FANTASIA.

Per parlar-ne projectarem una xerrada TED per tot seguit, juntament amb el públic, obrir un debat moderat per Jordi Folck, escriptor, creatiu i professor universitari, amb el títol:

El NO RES va menjar-se FANTASIA i els seus habitants

 

 

Reserva