Pol Galofre

Pol Galofre

Pol Galofre (Barcelona, 1987) és graduat en cinema i audiovisuals a l’ESCAC especialitzat en so i documental, també és activista trans i feminista, des del 2005 ha participat en diversos col·lectius i actualment és un dels dinamitzadors i coordinadors de l’Espai Trans i de Cultura Trans. Juntament amb Miguel Missé ha editat el llibre Políticas Trans – Una antología de textos desde los estudios trans norteamericanos.

Va realitzar amb Brigitte Vasallo el projecte TransRaval en el marc de l’exposició Translocacions del Centre d’Arts Santa Mónica i Idensitat, i amb Bel Olid van realitzar el projecte Ésser Lluire pel festival Ingràvid. També ha dirigit el curt documental Feines per gent valenta i el curt Les Coses que Importen. És docent en el Màster Gènere i Comunicació de la UAB i formador des del Col·lectiu i+ en l’àmbit de la diversitat sexual i de gènere amb perspectiva interseccional.

La seva intervenció en el TEDxReus2017 tractarà de la «lluita del col·lectiu LGTB per al reconeixement dels seus drets i llibertats i per la tolerància i el respecte per les persones d’aquest col·lectiu».