Laura Pinyol

Laura Pinyol

Laura Pinyol i Puig va néixer a Terrassa el 1979. És periodista i consultora en comunicació.

Va estudiar el grau de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i, en acabat i va cursar els cursos de predoctorat en Història comparada social, política i cultural a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Des de sempre, ha compaginat  la seva tasca acadèmica o la seva feina amb col·laboracions en diversos mitjans de comunicació de Terrassa, El Temps, Catalunya Ràdio, Diari Ara, Descobrir Catalunya, Nació Digital, etc. Ha treballat en diversos gabinets de comunicació com el de la CCMA, ERC i Departament de Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya. L’any 2012 funda  una agència de comunicació, junt amb un soci, per portar campanyes de divulgació i comunicació. També és mare de la Jana, el Roc, la Queralt i la Berta que tenen, respectivament, nou, set i cinc anys.

La seva intervenció en el TEDxReus2017 intentarà donar llum al tractament de la sexualització de les criatures. S’observa amb preocupació la sexualització en edats cada vegada més precoces i, sobretot en les nenes, amb càrregues d’estereotips i pressió social sobre la imatge.