Resol els misteris del Campanar de Reus

El campanar de la Prioral de Sant Pere té més de 450 anys. Durant la seva existència han succeït molts episodis per la supervivència a la ciutat de Reus. Entre aquests: la pesta negre, l’arribada de tropes militars o bé revoltes obreres. Aquesta proposta s’emmarca per tal de transmetre alguns d’aquests episodis de lluita que han dut a terme els ciutadans durant el transcurs dels anys.

A través de la participació, el grup hauria de resoldre proves temàtiques-històriques en cada un dels pisos del Campanar per tal de completar els misteris de Reus. Els guies portaran el grup en cada moment, i aquests -dividits en petits grups de 5 o 6- hauran de resoldre cada un dels reptes. Posem un exemple: Els reptes tindran a veure amb la temàtica del fight d’enguany. Al primer pis del Campanar s’haurà de resoldre un brot de pesta negra a Reus, amb totes les seves conseqüències econòmiques, sanitàries i socials. Cada grup tindrà una sèrie de pistes i opcions, a més d’estar guiats per l’educador que els posarà en situació.

Més endavant, hauran de resoldre un altre misteri: el del toc de sometent de les campanes durant el s.XIX. Aquesta experiència a mode de Room-Scape guiat i senzill vol mostrar les dificultats que han tingut els reusencs durant la història per sobreviure, lluitar i continuar amb el seu dia a dia.

  • Data i hora: 24 de novembre a les 19h
  • Durada: 1h 30
  • Lloc: Campanar de la Prioral
  • Núm. de persones: 20
  • Dinamitzadors: Ans Educació

Ans Educació

Ans Educació és un projecte que busca donar una nova mirada a tot allò relacionat amb el patrimoni i l’educació. Imaginar, crear i transportar a diferents mons a través d’una manera senzilla i unes formes empatitzants amb el públic.