Equip

Xavier Menduiña

Xavier Menduiña – llicenciatari

Llicenciatari, organitzador i curator de TEDxReus i TEDxReusSalon, sóc de la collita del 72 d’Andorra la Vella i viscut fins que vaig començar a l’Universitat Autònoma de Barcelona. Sóc de la primera promoció d’Enginyeria Electrònica de la ETSE-UAB on vaig accedir després de llicenciar-me en Ciències Físiques i mentre feia el doctorat en Física de les Radiacions.

He treballat en diverses empreses i sectors, sempre fent temes relacionats amb la definició d’estratègies de creixement o canvi i posant en funcionament nous serveis que, un cop funcionen, s’integren en la dinàmica de les organitzacions. Fa uns anys vaig co-fundar mint’s mind, on ens descrivim com “fem que les coses passin”.

Fundador i organitzador del #trinxat que mensualment, des del novembre del 2010, convida ponents per tal que ens expliquin la seva experiència personal tot sopant. Tot i tenir l’origen a Reus, ja s’organitzen #trinxats de forma estable a Girona i a Barcelona.

Durant l’any, coordino l’equip que organitza TEDxREus i TEDxReusSalon de forma totalment altruista.

Feliç guanyador de dos premis “Enganxen” del Món de Reus l’any 2012 i el 2013.

Twitter  |  Instagram  |  LinkedIn

Mercè Altès

Mercè Altès

Vaig créixer envoltada de l’olor i l’escalfor d’un forn de pa d’aquells d’abans, a Riudecols, el meu poble. Els primers anys de la meva vida laboral els vaig dedicar a aquest negoci familiar en combinació amb els meus estudis. Una nova etapa laboral la vaig dedicar al món de la formació dins de l’àmbit empresarial i posteriorment vaig passar del món de la formació al de l’educació. Actualment treballo en l’àmbit de l’educació dels més petits. Em fascina la manca de prejudicis que tenen els infants i la seva capacitat d’aprenentatge i adaptació i molt especialment la seva capacitat d’il·lusionar-se per tot allò que els envolta.

Twitter

Lluís Pallejà

Lluís Pallejà

Vaig néixer en plena generació X i vaig fer de mal estudiant de disseny gràfic i programació a l’inici de la generació Y . Em dedico en cos, ànima i ment a seguir el treball del meu pare a l’empresa familiar, és així com acabo complementant experiència amb estudis d’administració i direcció d’empresa, i darrerament he iniciat els estudis de màrqueting digital i comerç electrònic. Com a cap d’una organització m’agrada demostrar que cada una de les persones tenen un valor a descobrir, i que cal parar-hi atenció per no perdre’l.

Em trobareu allà on es valora la meva aportació i procuro i promoc el mateix a les persones en les que puc influenciar.

M’excita el poder dels petits detalls, aquells que provoquen conseqüències banals, i fan que les coses passin d’excel·lents a excepcional.

Twitter  |  Instagram  |  LinkedIn

Marc Guirro

Marc Guirro

Vaig néixer a Reus fa 38 anys, i de petit era un d’aquests nens que desmuntava qualsevol joguina per saber com i de què estava feta, i després la recomponia… o no. Continuo, trenta anys després, encuriosit pel com i perquè funcionen les coses: a la bossa sempre hi porto un tornavís. A temps complet sóc pare del Macià i del Pep, i a temps parcial, fem el que podem. Inquiet per la tecnologia, vaig estudiar enginyeria tècnica i exerceixo d’enginyer en una empresa d’automatització i sistemes industrials.

Una de les coses que més m’agraden a la vida és veure la cara d’il·lusió dels meus dos fills quan surto de sota del Bou de Reus o de sota les faldilles del Gegant Carrasclet després de fer-los ballar.

Twitter  |  Instagram  |  LinkedIn

Oscar Manrique

Oscar Manrique

Diplomat en ciències empresarials. Nascut a Reus i vivint a Tarragona, tot i que prefereixo dir que visc a Els Monnars. Em vaig criar entre Salou i Reus, entre fogons, plats i taules dels dos restaurants dels meus pares. Encara la gent em recorda pel carrer que els canelons que feia el meu pare mai els podran oblidar.

Sempre inquiet he realitzat tot tipus d’esports, i en els últims anys senderisme, alpinisme o barranquisme han estat els protagonistes. Al meu blog podeu veure algunes de les meves aventures. He practicat teatre i m’he atrevit amb un musical. He realitzat diversos curtmetratges. He guanyat diversos concursos de dibuix i còmic, i ara canalitzo la creativitat a l’agència de comunicació i publicitat que dirigeixo des de 2001 a Reus. En ella he fet el salt dels mitjans tradicionals de la publicitat als mitjans on-line, entrant de ple a l’absorvent món digital. Des de 2006 edito l’Enoguia de Tarragona, una guia enoturística per conèixer el nostre territori a través dels seus vins i els seus cellers

Twitter  |  Blog  |  Youtube  |  Pinterest  |  LinkedIn

Núria Estrada

Núria Estrada

Us diré un secret: sóc la tarragonina infiltrada a l’equip del TEDxReus. M’apassionen els viatges, les aventures i tot allò que es fa a l’aire lliure. Si em voleu trobar, no em busqueu a casa. Em fascinen les llengües estrangeres i com t’obren les portes a conèixer millor cultures i persones diferents. Entenc la vida com una successió de reptes on els majors èxits venen dels vincles que estableixes amb les altres persones. Potser per això em dedico professionalment (i personalment) a la psicologia.

LinkedIn

Núria Fenoll

Núria Fenoll

Sóc filòloga de formació. La vida m’ha portat cap al món del màrqueting digital i, en especial, el de les xarxes socials.

Una de les meves grans passions és viatjar. Sempre trobo un foradet per descobrir noves cultures, sentir parlar llengües estrangeres, tastar menjars exòtics i veure indrets recòndits de la mà de persones locals.

També tinc una curiositat especial per al ball i l’expressió corporal, i des de fa ja un temps, ballo dansa del ventre.

Twitter  |  Instagram  |  LinkedIn  |  Pinterest

Xavier Fähndrich

Xavier Fähndrich

Català amb passaport suís. Tot i tenir vocació d’historiador, arqueòleg i gastrònom, vaig acabar estudiant periodisme i després ciències polítiques. Sóc consultor d’estratègia i de comunicació i professor d’oratòria política. Faig de coordinador de l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Valls.

Twitter  |  Instagram

Ramon Masip

Ramon Masip

Fascinat per la fotografia, sóc realitzador i productor audiovisual. Fa 25 anys vaig crear l’empresa Videoproduccions Mabs, i el 1998, junt amb altres companys, la societat Iniciatives de Televisió. Actualment treballo en el documental “Les 7 vides d’Eduard Toda”

Twitter  |  Instagram

Almudena Nula

Almudena Nula

La petita de 6 germans…que puc dir més!

Ah! que tinc 41 anys i soc curiosa de mena, inquieta, riallera, creativa i …

Ara mateix la meva vida laboral esta relacionada amb els llibres, el món editorial i sempre en constant contacte amb altres mons com… el de la vida! …Diletant!!

.. i que m’agraden les persones!

Twitter  |  Instagram  |  LinkedIn

Julia Vilafranca

Julia Vilafranca

Sóc una ‘reusenca de tota la vida’ de 22 anys que tot just acaba d’endinsar-se al món laboral.

Apassionada per les llengües i amb una estima especial per a l’anglès (no, no sé pas d’on l’he tret) em dedico a ensenyar-ne a petits i grans.

L’educació en el lleure sempre ha tingut un paper molt important a la meva vida; potser per això la filosofia “d’aprendre fent” es reflecteix també a la meva vida professional. La vida estudiantil però, no l’he pas abandonat, doncs tot i ser el que ara en diuen ‘graduada’, sempre cal intentar arribar una mica més lluny.

Mar Aparicio

Mar Aparicio

Dona, Mare, Esposa,…i de Reus, des de fa una mica més de tres décades.

El meu dia a dia està dedicat al món social, familiar i domèstic, amb totes les coses bones que ens fan enriquir com a persones i ens fan grans i generosos en comunitat.

Amb tots aquests “Moments” encaro la vida mirant endavant.